Fula Gubbens Tankar

Tankar om högt och lågt, mest lågt, nedtecknade av högvälborne Fula Gubben i Svea Rikes huvudstad, nådens år 0 (Reinfeldtsk tideräkning). Inget för PK-muppar!

2007-09-25

Media förfalskar invandrings-positiva kommentarer

Det har spekulerats av och till huruvida många av de positiva kommentarerna om invandring och mångkultur som dyker upp på kontrollerade (dvs inte oberoende) debatt-forum möjligen kan vara fejkade, dvs skapade av forumets egna övervakare, av politiskt korrekta skäl. Dessa inlägg är ofta vaga och opersonliga med ett positivt, onyanserat budskap utan debatt-karaktär. På genuint oberoende forum så syns denna typ av mystiska inlägg nästan aldrig.

Framför allt dagstidningarnas kommentars-funktioner har misstänkts vara manipulerade i propaganda-syfte, dels (som bekant) genom att man tar bort inlägg som inte är PK, och då också genom att falska PK-inlägg postas. Men kan detta verkligen vara möjligt?

Så tycks vara fallet. Det är rentav norm inom korrumperade mainstream-media. "Alla gör så", hävdar en norsk TV-programledare i en ny doktorsavhandling inom mediavetenskap:
http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=166825

Efter alla skrämmande avslöjanden om PK-medias lögner och hyckleri borde man väl ha slutat förvånas för länge sen, men...

1 Comments:

  • At 1:36 em, Blogger Herr Kverulant said…

    Hej, FG!

    Jag tänkte bara hälsa dig välkommen till min blogg. Vi tycks ha en del gemensamt.

    http://dagensilska.blogspot.com/

    Herr K.

     

Skicka en kommentar

<< Home