Fula Gubbens Tankar

Tankar om högt och lågt, mest lågt, nedtecknade av högvälborne Fula Gubben i Svea Rikes huvudstad, nådens år 0 (Reinfeldtsk tideräkning). Inget för PK-muppar!

2006-12-01

Gör Måna Muslim till (s)-ledare - för Sveriges skull !

Mona Sahlin är rökt för all framtid inom en ganska stor befolkningsgrupp, sedan hennes "insatser" som PK-minister och invandrarkramare. Trots att detta ligger ganska långt bak i tiden så är det vad folk minns henne för; hon har kommit att representera den värsta sortens släpphänta och Sverige-föraktande invandringspolitik. Därav namnet "Måna Muslim".

De sjuka uttalandena från henne i såna sammanhang är många, och de flesta skulle vara omöjliga idag, eftersom det låter så korkat, naivt och världsfrånvänt. En av hennes värsta vurpor ligger dock inte längre än 5 år bakåt i tiden, då hon omedelbart efter 9/11-attentatet dök upp i en moské på Södermalm i Stockholm iförd någon sorts muslimsk huvudbonad. Denna moské, visade det sig så småningom, kontrollerades av en av de mest radikala och kontroversiella islamist-grupperna i Sverige, något som tyvärr inte uppmärksammades vid tillfället. Nalin Pekgul försökte släta över denna jättevurpa häromåret, och det är en historia som borde fram i ljuset.

Frågan är förstås vad som driver en människa att sympatisera med muslimer när 4000 människor just mördats av muslimska extremister. Helt obegripligt, tycker sannolikt 100.000-tals svenskar.

Jag misstänker att det finns rätt många gräsrötter som avskyr Måna Muslim såpass att de helt enkelt inte kommer att rösta på (s) om hon är partiledare. Som jag uppfattar det är hon den mest avskydda såssen sedan Olof Palme.

Och då har vi inte ens snackat om alla skandaler och allt mygel.

För oss högerspöken är Måna nog att föredra framför den slätstrukna kärringen Jämtin, av uppenbara skäl.

1 Comments:

  • At 2:12 fm, Anonymous Anonym said…

    Ja du, det lutar allt mer åt "Måna Fåna" sedan Jämtin&Wallström allt mer verkligen verkar mena NEJ! Ett bättre självmål hade man ej kunnat önska sig, "ten and out"!!

     

Skicka en kommentar

<< Home