Fula Gubbens Tankar

Tankar om högt och lågt, mest lågt, nedtecknade av högvälborne Fula Gubben i Svea Rikes huvudstad, nådens år 0 (Reinfeldtsk tideräkning). Inget för PK-muppar!

2008-04-08

F d SVT-reporter erkänner systematiska lögner om invandringen

Ett högst anmärkningsvärt debattinlägg finns att läsa på DN Debatt, författat av Gunnar Sandelin. Den f d SVT-reportern Sandelin beskriver med häpnadsväckande precision det sjuka, förljugna förhållande som råder inom mainstream-media vad gäller rapporteringen kring invandringspolitik och invandrarnas situation.

...Under åtta år därefter var jag reporter på Sveriges Television. Där fick jag bland annat instruktioner av en ansvarig redaktör för ett av våra största nyhetsprogram att det ska "vara så synd om invandrarna att folk ska gråta framför teven". För att en nyhetssändning skulle bli en "bra show" var att det önskvärt att det fanns offer, men det var underförstått att dessa offers anspråk aldrig synades i sömmarna.


Långsamt och sent omsider kryper sanningen fram, en sanning som många oberoende debattörer försökt sätta ljus på under lång tid, trots censur och åsiktsförtryck från samma medie-kanaler som är skyldiga till detta skandalösa hyckleri.

Läs och häpna

1 Comments:

Skicka en kommentar

<< Home