Fula Gubbens Tankar

Tankar om högt och lågt, mest lågt, nedtecknade av högvälborne Fula Gubben i Svea Rikes huvudstad, nådens år 0 (Reinfeldtsk tideräkning). Inget för PK-muppar!

2006-09-30

Brottas man med en gris blir man smutsig

Media har haft svårt att hitta rätt "vinkel" (det måste alltid vara en "vinkel", fakta är inte så viktigt) inför Anna Sjödin-rättegången, avseende SSU-ordförandens slagsmål och förolämpande av dörrvakten & folkhjälten Babak "Babar" Jamei. PK-mupparnas våndor förstår man av följande resonemang, tidigare publicerat av Fula Gubben på Flashback.

Självklart blir det medie-körningar från korrumperade vänster-journalister, i hopp om att skapa en opinion där Babar är en ljugande dörrvakt i mängden.

Det hela är dock lite knepigt eftersom Babar är invandrare, gubevars, och man kan föreställa sig känsliga diskussioner långt in på kvällskvisten när gänget i PK-bunkern skulle sortera prioriteringen.

TABELL för PK-analys av fallet "Babar och Grisen"
1. blond svensk <--> mörk invandrare
2. god socialdemokrat <--> okänt
3. proffspolitiker <--> läkare
4. damidrottsutövare <--> dörrvakt
5. kvinna <--> man
6. ca 30 år <--> ca 30 år
7. berusad <--> nykter

PK-bedömning:
Rond #2, 4 och 5 går till "Anna Sjödin"
Rond #1 och 7 går till Babar
Rond #6 är oavgjord

Rond #3 är ytterst svårbedömd. Är en proffs-politiker hos (s) mer eller mindre Politiskt Korrekt än en läkare? Här spelar individuella erfarenheter och fördomar hos PK-muppen in. Hade "Anna Sjödin" varit proffs-politiker hos t ex (m) hade det förstås varit fördel Babar. Men en socialdemokrat har ändå ett visst PK-kapital per definition. Och läkare, det vet man ju vad det är för dryga typer; pedofiler och golf-spelare hela bunten. Hmm... det lutar åt övervikt (!) åt "Anna Sjödin" här, men vi avvaktar första rättegångsdagen. Kanske visar sig Babar vara moderat eller EU-anhängare eller så (hoppas, hoppas).

"Anna Sjödin" får 3.5 PK-poäng, och Babar bara 2.5 PK-poäng....vilket leder till pågående propaganda-körningar i PK-mupparnas egna Goebbels-forum, dvs Aftonhoran och SVT. Att Träckspressen inte hängt på beror på att de är upptagna med att "granska" Sverigedemokraterna.

Inget av detta har förstås med den juridiska processen att göra. Får man hoppas.