Fula Gubbens Tankar

Tankar om högt och lågt, mest lågt, nedtecknade av högvälborne Fula Gubben i Svea Rikes huvudstad, nådens år 0 (Reinfeldtsk tideräkning). Inget för PK-muppar!

2006-09-30

Vad vilja Fula Gubben?

Fula Gubben vill ge alla förtryckta fula gubbar runtom i Sverige en röst. Vi äro tusenden!

I ungefär 35 års tid har vi lidit under den sorts åsikts-förtryck som bara ett "fritt" och "demokratiskt" samhälle kan sprida. Skägg-proggare, 1968-pajaser, politiskt korrekta vänster-flummare, naiva snällister, och iskalla bolsjevik-karriärister har hållit det offentliga debattklimatet i Sverige i ett järngrepp som fått till och med Nordkoreas Kim Il Sung att uttrycka sin beundran.

I ett förmodat fritt åsiktsklimat har i själva verket ett mycket smalt spektrum av debatt tillåtits, och de som fallit utanför detta spektrum har tystats och isolerats genom demonisering och angrepp ad hominem, dvs misstänkliggjorts som personer.

Nu är det 2006, och PK-mupparnas sandslott börjar se ganska saggigt och oformligt ut efter att tidens vågor rullat in. Ett av tornen -- knäppgöks-feminismen -- kollapsade redan 2005. Ett annat av tornen -- invandrings-romantiken -- gungar betänkligt då dess grund undermineras av skenande kriminalitet, asyl-fusk, hedersmord, religiös fundamentalism, Sverige-förakt, terrorism, bidragsberoende, arbetslöshet, bötning, trakasserier och hot i skolor, och annat smått och gott. Det nyligen avslutade valet 2006 torde inte ha överraskat någon... utom just PK-mupparna, vilkas reaktioner uppvisade en patetisk kombination av chock och fördömande. Men det är inte 1990 längre, utan 2006, och en realistisk bild av invandrings-problematiken måste skapas. Förr eller senare måste också den Stora Frågan ställas: varför har vi överhuvudtaget utomeuropeisk invandring till Sverige?

Det Politiskt Korrekta PR-konglomeratet har dock betydligt mer brott på sitt samvete än idiot-feminism och huvudlös invandrings-politik -- anti-amerikanism, terrorist-kramande, homosex-glorifiering, mm -- vilket jag får anledning att återkomma till.

Utöver dessa kan Fula Gubbens Tankar givetvis erbjuda gott om snusk om söta tjejer med stora bröst, hånfulla personangrepp på ledande kulturpersonligheter, djuplodande axplock i filmhistorien, och en ingående bevakning av Monica Sweethearts oeuvre.

1 Comments:

Skicka en kommentar

<< Home